søndag den 23. december 2012

23 december

Dagen i dag har stået på ren familie hygge, og startede ud med at vi fik besøg omkring klokken 14, hvor det var tid til årets familie komsammen med pakkespil, selvom årets tradition et kort øjeblik ar ved at ryge i vasken, grundet snestorm, da de ældre mennesker ikke har vinterdæk på bilerne, men så er det jo godt at vi har en bil som kan hente og bringe folk i dette vejr! Allerede da vi gik i seng i går aftes var snestormen begyndt, og den aftog først omkring klokken 14 i dag. F brugte noget af formiddagen på at rydde sne, men hvis han skulle fortsætte kunne han jo står der hele dagen! Til aften har vi hygget os med fondue, og det var F's første gang, heldigvis kunne han lide det! Ellers har vi traditionen tro set alene hjemme, og afsluttet aftenen med en gåtur rundt i byen!
Nu er vi gået tilkøjs, og ventet spændte på hvad dagen i morgen bringer!

Beklager det billedeløse indlæg, men glemte fuldstændig at tage billeder i dag! Skal se om det ikke kan blive bedre her i juledagene!

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul, og håber i må få nogle fantastiske dage sammen med familie og venner <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar