torsdag den 17. januar 2013

Aalborg

Onsdag morgen blev vi hentet af en familie, som F kender nede fra Alanya. De havde taget den lange vej fra Aalborg til Esbjerg for at hente os, så vi kunne komme op og få en overnatning ved dem.
På vejen op til Aalborg skulle vi gøre et stop i Horsens, hos en anden familie som også kender F, og som jeg har snakket med et par enkelte gange i Alanya. F vidste ikke noget om at vi skulle gøre et stop hos denne familie, og da de åbnede døren så F ret chokeret og overrasket ud! Han vidste ikke helt hvad han skulle sige, så han begyndte bare at grine.. :-) det er ikke ofte man har mulighed for at overraske F, så det er bare med at tage chancen når den er der. Da vi ankom havde de mad klar, og det var en helt fantastisk pastaret med kalkun. Da maden var blevet indtaget satte vi kursen videre mod Aalborg, og var fremme omkring kl 16.

Familien vi skulle være hos bor på en stor gård, F havde godt sagt at det var en stor gård, havde dog bare ikke regnet med at den var så stor. Selve huset de bor i er omkring 1200 kvm, så prøv bare at forstil jer hvor stort det er!

Her sad vi resten af eftermiddagen, snakkede og hyggede. Kort før vi skulle spise, kom Peters datter, for at tilbringe aftenen sammen med os. Carina er fra sammen årgang som mig, og vi havde en utrolig hyggelig aften med god mad, håndbold, og masser af hyggesnak.

Torsdag morgen startede vi ud med at spise et fantastisk måltid, hvorefter vi blev vist rundt på gården, og den rundvisning tager altså et pænt stykke tid! Da rundvisningen var færdig, gjorde vi os klar til at køre ind mod Aalborg by, for lige at kigge lidt rundt, men det blev ikke til nogen lang tid, blot en tur i Jomfru Ane gade, og lidt andre forskellige steder. Det er ikke til at gå rundt og se en masse ting når der er -7 grader udenfor, selvom vi selv synes at vi havde godt med tøj på, så var det åbenbart ikke nok! Specielt vores fødder var dødsfrossende.

På vej mod Esbjerg gjorde vi et stop ved Ejerbaunhøj, som er et af Danmarks højeste punkter, hvis ikke det højeste!

Vi landede i Esbjerg da klokken ca. var 18, og har efterfølgende spist pizza, og hygget med mine forældre.
















1 kommentar:

  1. dejligt at se i får nogle dejlige oplevelser i mens i er her mus, håber i hygger jer, glæder mig til vi ses igen om 5 dages tid :)

    kram Fie

    SvarSlet